Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ...


Στα πλαίσια της εκκαθάρισης που κάνουν οι δυνάμεις των YPG / YPJ  στο δυτικό μέτωπο του καντονιού Τζίζιρ, χτές το βράδυ κρεμάστηκε η σημαία του YPG στο  Γκίρε Σπι. Στην επιχείρηση δόθηκε η ονομασία του διοικητή του Δυτικού Μετώπου Ρουμπάρ Καμίσλο που σκοτώθηκε  στις 14 Μαίου. Στα πλαίσια της επιχείρησης απελευθερώθηκε το όρος Κιζβάν που έχει μεγάλη σημασία και επίσης εκατοντάδες χωριά και οικισμοί απελευθερώθηκαν.
……………
Το YPG στις 20 Μαίου ανακοίνωσε πως το όρος Κιζβάν εκκαθαρίστηκε από τις συμμορίες. Μια μέρα νωρίτερα οι δυνάμεις των YPG / YPJ  είχαν εκκαθαρίσει το χωριό Ξέρρα που βρισκόταν στους πρόποδες του όρους και έπειτα προχώρησαν προς την κορυφή.
……………….
Koυρδικό πρακτορείο Φιράτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com