Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

BINTEO & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ--Η τουρκική SAS-SAT ασκείται για την αντιμετώπιση της Ζ’ ΜΑΚ!...


Βίντεο από την πρόσφατη άσκηση Denizkurdu 2015 που πραγματοποίησαν οι τουρκικές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα το τουρκικό Ναυτικό στα μέσα Μαΐου  στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου δείχνει άνδρες της SAS-SAT το αντίστοιχο της ΜΥΚ του ΠΝ ασκήθηκαν σε προσβολή προγεφυρωμάτων σε νήσους αλλά και σε κατάληψη ή ανακατάληψη από εχθρικές δυνάμεις.
Στο βίντεο θα δείτε τακτικές εξουδετέρωσης της ελληνικής μονάδας που πιθανόν να αντιμετωπισει (Ζ’ ΜΑΚ) όταν βάσει του σεναρίου, μετά την κατάληψη της νήσου οι ελληνικές δυνάμεις επιχειρήσουν ανακατάληψη.
Θα δείτε την SAS-SAT να επιχειρεί την εξουδετέρωση των ανδρών της ΜΑΚ όταν αυτοί θα έχουν πραγματοποιούν την απόπειρα ανακατάληψης.
Η επίδειξη δύναμης που πραγματοποίησαν οι Τούρκοι στην πρόσφατη άσκηση όπως και αυτές που διεξήγαγαν στην Ανατολική Θράκη για βίαιη διάβαση του Έβρου καταδεικνύουν την επιθετική ανάπτυξη των τουρκικών δυνάμεων αλλά και το πόσο  προετοιμάζονται είτε για ένα «θερμό» επεισόδιο είτε για ένα «θερμό» επεισόδιο που μπορεί να καταλήξει σε μία ολιγοήμερη, ίσως, σύρραξη μεταξύ των δύο χωρών, αλλά νικηφόρα για τα τουρκικά όπλα που θεωρούν ότι έχουν πλήρη υπεροχή σε όπλα, προσωπικό και δυνατότητες ασφαλών επικοινωνιών.
Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά ο Ρ.Τ. Ερντογάν από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος έφθασε με ελικόπτερο στη  φρεγάτα TCG Salihreis (F-246), προκειμένου να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τις ειδικές δυνάμεις του τουρκικού Ναυτικού SAT και SAS να προχωρούν σε καθαρά επιθετικές ενέργειες κατάληψης νησίδας.
Οι ασκήσεις περιελάμβαναν κινήσεις των ειδικών δυνάμεων με αποβατικά σκάφη και φουσκωτές λέμβους, έχοντας την υποστήριξη πολεμικών ελικοπτέρων ενώ ήταν εξοπλισμένοι, όπως τονίστηκε, με τα τελευταίου τύπου τουρκικής παράγωγης οπλικά συστήματα. Παράλληλα, έγινε ρήψη αλεξιπτωτιστών που ενίσχυσαν τις αποβατικές επιχειρήσεις.

AΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟ:  ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ:

                                          
 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΥΕΘΑ:

                                        http://espekm.gr/home/?p=7883

http://stratiotikathemata.blogspot.gr/

                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr