Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

BINTEO--N. Φίλης: «Ο ΦΠΑ στα νησιά δεν ήταν ποτέ κόκκινη γραμμή» ...


Ετοιμάζονται να ενταφιάσουν την οικονομία των ευαίσθητων περιοχών, όπως τα νησιά, οι συριζαίοι. Οι «κόκκινες γραμμές» γίνονται συνεχώς ροζ και υποχωρούν όπως και όσο θέλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Κατά τα άλλα οι συριζαίοι λένε ότι η συμφωνία είναι «εντός των κόκκινων γραμμών».
Ας δούμε λίγο πώς «μετακινούνται» οι «κόκκινες γραμμές»:
Ανακοίνωση ΥΠΟΙΚ 30 Απριλίου: «Οι κόκκινες γραμμές παραμένουν, π.χ. ο ΦΠΑ στα νησιά κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου (όπως επανειλημμένως έχει δεσμευτεί ο Υπουργός Οικονομικών και από το βήμα της Βουλής), οι επικουρικές συντάξεις, η απόρριψη από την κυβέρνηση του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και, βεβαίως, τα εργασιακά.»
Ανακοίνωση Ν.Ε. Σύριζα Δωδεκανήσου πριν μία εβδομάδα: «Στο πλαίσιο αυτό, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνταχτούμε με όσους πραγματικά εννοούν, ότι η υπεράσπιση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, θα πρέπει να αποτελεί για τους νησιώτες κόκκινη γραμμή στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ακόμη και εάν θα οδηγήσει σε ρήξη μαζί τους.»
Νίκος Φίλης – Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Σύριζα, σήμερα το πρωί στο MEGA: «Δεν ήταν κόκκινη γραμμή ο ΦΠΑ στα νησιά. Δε νομίζω ότι είναι από τις δυσκολότερες αποφάσεις, παρότι ξέρω ότι έχει μια επίπτωση στη ζωή των ανθρώπων εκεί και μπορεί κανείς να δει και πολλές διακρίσεις».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com