Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

KOΣΣΟΒΟ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ...


¨Κόσσοβο η χώρα που παράσχει τους περισσότερους μαχητές στην ISIS¨ ...


Σε άρθρο σχετικά με τις θρησκευτικές ακρότητες στα Βαλκάνια που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες των ΗΠΑ, αναφέρεται πως από τις χώρες της Αν. Ευρώπης το Κόσσοβο είναι η χώρα που στέλνει τους περισσότερους μαχητές στην ISIS.
Στο κείμενο αναφέρεται πως το Κόσσοβο με τον μικρό του πληθυσμό έχει τον μεγαλύτερο κατά κεφαλή μέσο όρο παροχής μαχητών. Αναφέρεται πως από το Κόσσοβο έχουν πάει για να πολεμήσουν περίπου 300 άτομα.
Το κείμενο κατηγορεί την κυβέρνηση του Κοσσόβου, καθώς όπως αναφέρει  για να σκεπάσει αυτή της την αποτυχία το υποτιμά. Στο κείμενο κατηγορούνται τόσο οι πολιτικοί όσο και οι θρησκευτικοί ηγέτες που χρόνια τώρα αρνούνται αυτού του είδους τις ακρότητες, την ώρα που στο Κόσσοβο η Ισλαμική Ένωση και η Εγγύς Ανατολή που βρίσκονται στα χέρια των ισλαμιστών που θέλουν να διασφαλίσουν την χρηματοδοτική ροή. Στο κείμενο αναφέρεται πως οι φονταμενταλιστές στα Βαλκάνια επιτίθενται σε ανθρώπους που για αιώνες ακολουθούν το μετριοπαθές Ισλάμ, ενώ εκφράζεται ανησυχία πως το Κόσσοβο θα αποτελέσει οδό των ακραίων τζιχαντιστών στον δρόμο τους για την Ευρώπη.


DHA  3/5/2015


 http://tourkikanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr