Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

EKTAKTH EIΔΗΣΗ: “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ. ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 21 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ...


Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στην Γ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.  Ξεκίνησαν μετά το βραδυνό φαγητό, λίγο πριν επιστρέψουν στα κελιά τους.
K5
K1K2
koridallo
Η σφαγή έγινε με αυτοσχέδια μαχαίρια.
Οι δύο νεκροί βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος.
Το ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκε για να μεταφέρει ακόμη δέκα αλλοδαπούς τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία ενεργοποιώντας οκτώ ασθενοφόρα τα οποία έφτασαν στις φυλακές μέσα σε λίγα λεπτά από την ώρα που ειδοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας. Ήδη οι τρεις κρατούμενοι με τα σοβαρότερα τραύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το οποίο δεν εφημέρευε, διαθέτει όμως την υποδομή προκειμένου οι τραυματίες να νοσηλευτούν φρουρούμενοι.
Οι υπόλοιποι επτά κρατούμενοι που αναμένεται να μεταφερθούν για νοσηλεία σε δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται ακόμη στον Κορυδαλλό.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Μακελειο ανάμεσα σε αλλοδαπους έγινε πριν μια ώρα στις φυλακες Κορυδαλλού.
Ο κακός χαμός γίνεται στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, Αλβανοί και Άραβες κρατούμενοι επιτέθηκαν εναντίον Πακιστανών.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός δύο κρατούμενοι είναι νεκροί, (μάλλον Πακιστανοί) ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 20 τραυματίες.
Στο σημείο βρίσκονται 20 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com