Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Νέα «καρφιά» Σόιμπλε: Τα μηνύματα από την Αθήνα δεν αντικατοπτρίζουν την κατάσταση ...


Σκληρή στάση απέναντι στην Ελλάδα συνεχίζει να κρατάει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε μία προσπάθεια να ανατρέψει το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες.
Ο κ. Σόιμπλε, οικοδεσπότης της συνόδου των υπουργών Οικονομικών και κεντρικών τραπεζιτών της Ομάδας των Επτά (G7) στη Δρέσδη, δήλωσε σήμερα, Παρασκευή (29/05/2015) ότι οι «θετικές ανακοινώσεις» της ελληνικής κυβέρνησης «δεν αντανακλούν πλήρως» την πρόοδο των συνομιλιών της Αθήνας με τους πιστωτές της.
Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο γερμανός υπουργός είπε πως «το πρόγραμμα παρατάθηκε έως το τέλος Ιουνίου. Εάν δεν υπάρξει κάτι άλλο, εκπνέει τότε. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει σε τεχνικό επίπεδο. Το πρόγραμμα εκπνέει στο τέλος Ιουνίου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com