Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

«Το Κοινοβούλιο δεν το παραδεχόμαστε και σηκώνουμε το σφυροδρέπανο ψηλά» !!!


«Αυτό το Κοινοβούλιο εμείς δεν το παραδεχόμαστε ούτε ως περιεχόμενο ούτε ως τρόπο ανάδειξης. Ασχέτως που συμπεριφερόμαστε καλά. Δεν πιστεύω να έχετε παράπονο» είπε στους εμβρόντητους βουλευτές η κυρία Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συζήτησης της τροπολογίας για αναστολή κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα που συνδέονται με εγκληματικές πράξεις. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων, γι’ αυτό και το ΚΚΕ δεν υποστηρίζει ότι θα πάρει την εξουσία με εκλογές!
Απευθυνόμενη στα υπουργικά έδρανα η κυρία Παπαρήγα προκάλεσε την κυβέρνηση να μην πιστέψει ότι με τέτοια νομοθετήματα μπορεί να πλήξει το ΚΚΕ. «Είμαστε πλέον έμπειροι. Είμαστε ατσαλωμένοι πια. Δεν θα βγάλετε εύκολα άκρη με εμάς. Εμείς δεν είμαστε Χρυσή Αυγή να λέμε ότι ο αγκυλωτός σταυρός ήταν διακοσμητικός. Εμείς σηκώνουμε το σφυροδρέπανο ψηλά».
Εν συνεχεία μάλιστα δεν δίστασε να εξαπολύσει επίθεση και προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, ο οποίος από το βήμα της ΟΝΝΕΔ είχε υποστηρίξει ότι η βία, από όπου και αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα. «Ακουσα τον υπουργό Δικαιοσύνης να λέει ότι το γιαούρτι και ο φόνος είναι βία. Θα εξισώσουμε γιαούρτι ή ροχάλα με φόνο Αφγανού επειδή είναι Αφγανός; Ή με την προμελετημένη δολοφονία του Παύλου Φύσσα; Η φράση του κ. Αθανασίου αποσκοπεί να εξισώσετε την κρατική καταστολή και τη ναζιστική αντίληψη με τη λαϊκή εξέγερση και τη λαϊκή επανάσταση» κατέληξε.




































































 http://www.makeleio.gr/?p=357108

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com