Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Διαφωνεί με τους «αιώνιους» φοιτητές … αλλά πήρε πτυχίο μετά από 42 χρόνια !!!


Καπότε ήταν ο δυναμικός ο δημοσιογράφος με το γιλέκο…! Σήμερα απλά , είναι μέρος του βρώμικου πολιτικού συστήματος…
Πολλές φορές μας έχει εκπλήξει ο κ. Ψαριανός. Αυτή τη φορά ο βουλευτής του Ποταμιού που πολλάκις έχει “χτυπηθεί” στα έδρανα της Βουλής για το νομοσχέδιο της Παιδείας και που μετά μανίας έχει υπερασπιστεί τις διαγραφές των αποκαλούμενων “αιώνιων” φοιτητών, παίρνει επιτέλους πτυχίο στα 61 του χρόνια. «Έχω κάνει Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. Είμαι οικονομολόγος, μπήκα το ’72 και το ’76 χρώσταγα δύο μαθήματα και τα πέρασα τώρα. 42 χρόνια μετά πήρα το πτυχίο μου», δήλωσε ο Γ. Ψαριανός σε βραδυνή τηλεοπτική εκπομπή την ώρα που εναντιώνεται σφοδρά, όπως και το κόμμα του, στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Παιδεία. Για ακόμη μία φορά το κόμμα του Σταύρου παγιδεύεται μέσα στις αντιφάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com