Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ...



Η ιστορία του πρώην πλέον αρχιλοχία Θωμά Δελιόπουλου έχει μεγάλο ενδιαφέρον όπως την παρουσιάζει η εφημερίδα “Άγορα”.
Ο αρχιλοχίας παραιτήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια. Έχοντας ειδικότητα μάγειρα έφυγε για την Αυστραλία. Εγκαταστάθηκε στη Μελβούρνη , όπου “έστησε” το “Kalimera”,ένα σουβλατζίδικο . Το οποίο πολύ σύντομα “απογειώθηκε”. Σήμερα σερβίρει 1500 σουβλάκια κάθε μέρα και είναι έτοιμος να ανοίξει το δεύτερο μαγαζί του που θα το ονομάσει Mykonos.
Ο αρχιλοχίας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας κατατάχθηκε στο Στρατό ,εκπαιδεύτηκε στη Σχολή Μαγείρων στο Γύθειο και μετεκπαιδεύθηκε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο.Μετά από 10 μεταθέσεις σ΄ όλη την Ελλάδα,στο Κοσσυφοπέδιο ,την Αλβανία και τη Βοσνία πήρε την μεγάλη απόφαση.
Μετά από 16 χρόνια στο στρατό, πούλησε ότι είχε στην Ελλάδα και μαζί με τη γυναίκα του που είχε αυστραλέζικη υπηκοότητα ως κόρη μεταναστών έφυγαν για την Αυστραλία.
Ούτε εκεί ήταν εύκολα τα πράγματα στην αρχή. Έπεσαν θύμα απάτης ,αναγκάστηκαν να φιλοξενηθούν ακόμη και σε …γηροκομείο. Παρόλα αυτά κατόρθωσε να σταθεί στα πόδια του και να ξεκινήσει το πρώτο σουβλατζίδικο σ΄ ένα μαγαζί 80 τ.μ.
Το σουβλάκι αποδείχτηκε το καλύτερο όπλο για τον αρχιλοχία. Οι Αυστραλοί το λάτρεψαν και ο ίδιος και η οικογένειά του -έχει ένα γιο- άλλαξαν σελίδα.
Όπως λέει ο ίδιος αυτό που τον έχει εντυπωσιάσει στην Αυστραλία είναι ότι όλες οι δουλειές -ειδικά με το δημόσιο- γίνονται…αστραπιαία και ότι “αν είσαι άξιος προχωράς”. Απλά πράγματα δηλαδή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com