Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ--Θέλουν αίμα: Παρακρατικοί και τρομοκράτες εισέβαλαν στην αίθουσα της δίκης του Λαϊκού Συνδέσμου !!!


Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγο στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο όπου διεξάγεται η διαδικασία και πέταξαν μπουκάλια με νερό κατά δημοσιογράφων, ενώ φώναξαν και απειλητικά συνθήματα. 


Η δίκη της ΧΑ στις φυλακές Κορυδαλλού σταμάτησε μετά από εισβολή αναρχικών στην αίθουσα. Οι εισβολείς έσπασαν τη μία από τις πόρτες, μπήκαν στο χώρο που διεξάγεται η δίκη φωνάζοντας «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες», ενώ επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους. 


Στο ακροατήριο επικράτησε μεγάλη ένταση, καθώς πολλοί φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους μόλις είδαν τους παρακρατικούς να μπαίνουν μέσα από την πλαϊνή πόρτα της αίθουσας. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί που μπήκαν μέσα περνούσαν από το σημείο κατευθυνόμενοι στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται η δίκη των Πυρήνων της Φωτιάς. 


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ομάδα των εισβολέων ήταν και κατηγορούμενοι για την υπόθεση των Πυρήνων. 


Μετά την εισβολή η υπεράσπιση των κατηγορουμένων δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παρασταθεί στη δίκη με την ομάδα των δέκα νεαρών να καταφέρονται εναντίον τους με φράσεις όπως «δολοφονόι χρυσαυγίτες καθίστε εδώ μην αποχωρείτε».
Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για μάχη σώμα με σώμα της μικρής αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα, προκειμένου η ομάδα των εισβολέων να αποχωρήσει.

Το ερώτημα είναι τι είδους δημοκρατία είναι αυτή η οποία πέρα από το γεγονός ότι έχει συλλάβει με γελοίες και σαθρές κατηγορίες την ηγεσία, τους βουλευτές και στελέχη του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, εν συνεχεία τους έχει επιβάλλει περιοριστικά μέτρα πιο σκληρά από αυτά που έχουν επιβληθεί σε τρομοκράτες που έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές και τους αφήνουν έρμαιο στα χέρια των οποιονδήποτε παρακρατικών που μπορούν να εισβάλουν μέσα στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού και να απειλούν με φυσική εξόντωση.

      Δείτε την χειρόγραφη διαμαρτυρία των δικηγόρων της Χρυσής Αυγής που υπογράφει ο κ.Τάκης Μιχαλολιάς, αδελφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, σχετικά με τους προπηλακισμούς που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης:  

            
                                                   

IMG_2425

IMG_2420
IMG_2426













Αμέσως μετά οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τη διαδικασία. Την ανακοίνωση έκανε ο δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου και αδερφός του Τάκης Μιχαλόλιας, ο οποίος είπε στο δικαστήριο ότι σύσσωμη η υπεράσπιση θα αποχωρήσει διότι δεν μπορεί να συμμετέχει σε μια δίκη σε αυτή την αίθουσα. 
Η δίκη, μετά τη σημερινή διακοπή, θα συνεχιστεί στις 4 Ιουνίου.

Το περιστατικό σύμφωνα με του παράγοντες της δίκης αποδεικνύει περίτρανα τις ευθύνες του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη μη διεξαγωγή της δίκης σε άλλη αίθουσα όπως μήνες πριν είχαν προειδοποιήσει την ηγεσία του υπουργείου οι τοπικές αρχές του Κορυδαλλού, οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής, η ΕΣΗΕΑ, η ΠΟΕΣΥ κ.α. Παράλληλα ευθύνες αναδεικνύονται και για την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά η οποία δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για τη μεταφορά των κατηγορουμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς σε δίπλανη αίθουσα από αυτή που διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής για την προγραμματισμένη δίκη τους.



















defencenet.
protothema.
makeleio.
                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com