Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Οριστικό «λουκέτο» στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.-Η επιχειρηματική ναυαρχίδα του ΚΚΕ έκλεισε υπό το βάρος των οικονομικών χρεών!!!


Εκλεισε οριστικά η εκδοτική επιχείρηση του ΚΚΕ, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Το Σάββατο τύπωσε για τελευταία φορά τον «Ριζοσπάστη». Η επιχείρηση πήρε την κατιούσα από την αρχή της οικονομικής κρίσης, αν και προηγουμένως θεωρούνταν μία από τις μεγαλύτερες στην εκτυπωτική βιομηχανία.

Το 2009 η «Τυποεκδοτική» απασχολούσε 320 εργαζόμενους και 100 σε εξωτερικά συνεργεία. Από το 2010 άρχισαν μαζικά κύματα απολύσεων, με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να εκτυπώνεται από ελάχιστους μόνο η κομματική εφημερίδα.
Το κλείσιμο είχε σχεδιαστεί για τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά αναβλήθηκε καθώς προέκυψαν κάποιες ελπίδες για πώλησή της. Τώρα η τύχη των κτιριακών της εγκαταστάσεων και του.. 
μηχανολογικού της εξοπλισμού βρίσκεται στα χέρια των πιστωτών της και ουσιαστικά στα χέρια της Εθνικής Τράπεζας.










Γ.Π. (ΕφΣυν)

 























http://zoornalistas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com