Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Η ανακοίνωση του ΤΧΣ για την παραίτηση Σακελλαρίου μετά την εισαγγελική παραπομπή της για την υπόθεση του ΤΤ ...


Με σημερινό δελτίο Τύπου το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανακοινώνει επισήμως την παραίτηση της Αναστασίας Σακελλαρίου. 
Η τέως διευθύνουσα σύμβουλος του ΤΧΣ υπέβαλλε την παραίτησή της στις 7 Μαΐου, για λόγους ηθικής τάξης, μετά την εισαγγελική πρόταση παραπομπής σε δίκη για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου: 
«Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) της Παρασκευής 8 Μαΐου 2015, ανακοινώνεται η παραίτηση της κας Αναστασίας Σακελλαρίου από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου.
Η κα Σακελλαρίου διετέλεσε Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου από το Φεβρουάριο του 2013. Κατά τη διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών, η συμφωνία των σχεδίων αναδιάρθρωσης και διασφαλίσθηκε η σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες χρηματοοικονομικές συνθήκες.
Σύμφωνα με τον καταστατικό νόμο του Ταμείου (ν. 3864/2010), η θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου θα πρέπει να καλυφθεί εντός εξήντα ημερών, διαδικασία την οποία επιλαμβάνεται το Υπουργείο Οικονομικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com