Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

TA ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ.!...

Χάρτης που δείχνει την ρότα που είχε για δύο μέρες το πλοίο...

Το υπουργείο Εξωτερικών λέει ψέματα : Το τουρκικό πλοίο που χτυπήθηκε πήγαινε στην πόλη Ντέρνε που βρίσκεται στα χέρια της ISIS
Το υπουργείο Εξωτερικών είχε ισχυριστεί πως το εμπορικό πλοίο που χτυπήθηκε κατευθυνόταν στο λιμάνι του Τομπρούκ, αλλά το μητρώο του πλοίου δείχνει πως το πλοίο δεν πήγαινε στο Τομπρούκ αλλά στην πόλη Ντέρνε που βρίσκεται στα χέρια της ISIS.

Όταν το εμπορικό πλοίο της Τουρκίας βλήθηκε πηγαίνοντας στην  Λιβύη, ο καπετάνιος του σκοτώθηκε. Στην σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών είχε αναφέρει πως το πλοίο πήγαινε στο Τομπρούκ.
Αλλά η εγγραφή στο Σύστημα Αυτόματης Αναγνώρισης (ΑΙS) του πλοίου δείχνει πως το πλοίο  πήγαινε στην πόλη Ντέρνε που βρίσκεται στα χέρια της ISIS.

……………….
Η κυβέρνηση της Λιβύης που βρίσκεται στο Τομπρούκ είχε δηλώσει πως η Τουρκία υποστηρίζει τις αντιπολιτευόμενες ομάδες και για αυτό θα διακόψει τις σχέσεις με την Τουρκία.
Η Ντέρνε είναι μεταξύ των περιοχών που ελέγχονται από τις ισλαμικές ομάδες της ΙSIS. Μεγάλο μέρος της πόλης καταλήφθηκε από την ISIS τον περασμένο Οκτώβριο.

Να η ρότα του πλοίου
454545445454 (1)
Haber.sol.org 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com