Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Δυσφορία στο Μαξίμου για την τοποθέτηση Παναρίτη στο ΔΝΤ - «Σπουδή» καταλογίζουν στο ΥΠΟΙΚ ...


Έντονη δυσφορία επικρατεί στο Μαξίμου μετά τη «σπουδή» του υπουργείου Οικονομικών να ανακοινώσει την τοποθέτηση της Έλενας Παναρίτη στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείου.
Ειδικότερα, πηγές του Μαξίμου εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τον ορισμό της Ελ. Παναρίτη στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γ. Βαρουφάκης έσπευσε να ανακοινώσει την Ελ. Παναρίτη, γνωρίζονταν πως η σχετική κίνηση δεν αποσπά την πλήρη συναίνεση της κυβέρνησης.
Άλλωστε, κατά τη σχετική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του οικονομικού επιτελείου, μόνο ο Γ. Βαρουφάκης και ο Γ. Σταθάκης τάχθηκαν ξεκάθαρα υπέρ της επιλογής Παναρίτη.
Ο Ευ. Τσακαλώτος καταψήφισε, ενώ ο Γ. Δραγάσακης τήρησε ουδέτερη στάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com