Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΑΝΑΝ.-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ- EKTAKTH EIΔΗΣΗ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 2.000.000 ΕΥΡΩ.!!!


 ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΘΝΟΣ".

Συνελήφθει ο Λεωνίδας Μπόμπολας για φοροδιαφυγη σχετικά με τη λιστα Λαγκάνρντ.Το ποσό , σύμφωνα με πληροφορίες, που κλήθηκε να πληρώσει ο κ. Μπόμπολας ειναι περίπου δυο εκατομμυρια. Δεν κατέβαλε το ποσό και σε βάρος του κατατεθηκε μηνυτηρια αναφορα και ακολουθηθηκε η αυτοφωρη διαδικασια .
Συνελλήφθη και οδηγηθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτη ενώ αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα αδικήματα της φοροδιαφυγης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, σε βαθμό κακουργήματος.
Συνελήφθη μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας για εκτεταμένη φοροδιαφυγή ο Λεωνίδας Μπόμπολας, αδελφός του Φώτη Μπόμπολα. Το ένταλμα εκτελέστηκε από την Οικονομική Αστυνομία.
  Το όνομά του βρισκόταν στη Λίστα Λαγκάρντ και η υπόθεση αφορά 2 εκατομμύρια ευρώ που δεν διευθέτησε.Παρόλα αυτά, πρόκειται για ένα "ηχηρό" μήνυμα στην οικογένεια, η οποία ελέγχει τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίαυλο της χώρας μαζί με τον ΔΟΛ του Στ.Ψυχάρη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αδικήματα τα οποία αποδίδονται σε βάρος του γνωστού επιχειρηματίαείναι αυτά της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).
Υπενθυμίζουμε ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας είναι πρόεδρος της κατασκευαστικής «αυτοκρατορίας» ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Tο ποσό του 1,8 εκατομμυρίων ευρώ κατέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΑΚΤΩΡ Λεωνίδας Μπόμπολας προκειμένου να μην διωχθεί για υπόθεση φοροδιαφυγής. Τα χρήματα αφορούν στον καταλογισμό που έγινε για το ποσό που εντοπίστηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ σε τραπεζικό του λογαριασμό στην HSBC Γενεύης.
Μετά τη σύλληψη του επιχειρηματία , στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οι εισαγγελικές αρχές του έδωσαν χρόνο ώστε να συγκεντρώσει τα χρήματα πράγμα που έγινε με αποτέλεσμα οπότε αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.
























http://www.makeleio.gr/?p=327341

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com