Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ...




-Ο περιβάλλοντας χώρος της Λέσχης Αξιωματικών, θα περίμενε κανείς να λάμπει και να είναι ευπρεπισμένος.
-Τουλάχιστον έτσι είχαμε μάθει.
-Όλοι οι χώροι που ανήκουν στις στρατιωτικές μονάδες, να είναι υπόδειγμα καθαριότητας, τουλάχιστον οι εξωτερικοί.
-Πόσο μάλλον στη Λέσχη Αξιωματικών.
-Ας ξεκινήσουμε από το περίφημο σιντριβάνι που είχε τραβήξει τα πάνδεινα.
-και σ' ένα... αραμπά περιφέρεται χρόνια τώρα από την Πλατεία Σαπφούς στο Κιόσκι, χωρίς ουδεμία χρηστικότητα και χωρίς να φαίνεται κάπου και κάπως η ομορφιά του νερού, που άλλοτε πρόσφερε δροσιά στις ζέστες του καλοκαιριού και ενίοτε το χειμώνα ο πίδακας σιγούσε ή ήταν κάπως πιο υποτονικός.
-Σήμερα, ξερό, χωρίς ίχνος νερού, με το σύστημα υπό διάλυση να λιάζεται και να φθείρεται στο χρόνο, γεμίζοντας σκουπίδια.
-Τουλάχιστον αν δεν υπάρχει προοπτική να λειτουργήσει ως σιντριβάνι, ας το γεμίσουν με χώμα και ας φυτέψουν κανένα εποχικό λουλούδι.
-Επίσης, δεν είναι δυνατόν να φιλοξενούνται μεν τετράποδα, σε σαφώς πιο καλαίσθητο σκυλόσπιτο από τις κατασκευές που είναι στημένες στη Φυκιότρυπα, όμως ο γύρω χώρος που δεν είναι άλλος ουσιαστικά από το διάδρομο που οδηγεί στη Λέσχη, να είναι γεμάτος με σκουπίδια, αποφάγια και διάφορες άλλες βρωμιές.
-Ακόμη, στο διάδρομο είναι τοποθετημένοι χειρίστου καταστάσεως κάδοι απορριμμάτων. Παλιοί, χτυπημένοι, χωρίς καπάκια.
-Είναι καιρός, μια και ο ήλιος γίνεται πιο δυνατός, η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο κόσμος θ' αρχίσει να μαζεύεται στο βόρειο τμήμα, στο άγαλμα της Ελευθερίας, στα Τσαμάκια και στο πάρκο του Κιοσκιού,
-O χώρος γενικότερα να ευπρεπιστεί, καθώς έχει παραχωρηθεί για τις ανάγκες του Στρατού. 















http://dimokratis.gr/index.php?article=2015-4-22_allios_mas_exei_synithisei_o_stratos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com