Σάββατο 18 Απριλίου 2015

"ΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΦΥΛΑΚΩΝ


Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετούμενη από το βήμα των ομιλητών απάντησε εμμέσως στις βολές της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί «διευκόλυνσης» των τρομοκρατών με το νομοσχέδιο για τις φυλακές Γ, λέγοντας ότι οι μνημονιακές πολιτικές των προηγούμενων ετών εξέλαβαν χαρακτηριστικά τρομοκρατικής επίθεσης και απέβησαν «καταστροφικές για τις δημοκρατικές και οικονομικές δομές της χώρας».

Συγκεκριμένα, η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «εξόχως τρομοκρατική» τη μνημονιακή διακυβέρνηση, όπως είπε, των προηγούμενων ετών κλείνοντας τη διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ'.

Ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση κατά των ιδιωτικών καναλιών, σημειώνοντας ότι το νομοσχέδιο στέλνει μήνυμα στους πολίτες «να μην υποκύπτουν στην τρομολαγνεία, την κατατρομοκράτηση, και την προπαγανδιστική απεύθυνση από ελεγχόμενα και καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης».

«Τρομοκρατούν από μιντιακού βήματος, συκοφαντούν κάθε πρωτοβουλία που κινείται προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης της δημοκρατικής νομιμότητας» τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου. Υποστήριξε δε ότι οι επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση εξαπολύονται από όσους «φοβούνται ότι ο λογιστικός έλεγχος του Δημόσιου Χρέους θα αναδείξει τα ανομήματα τους και τις συμβάσεις ντροπής».
Η Πρόεδρος της Βουλής έπλεξε, εν τω μεταξύ, το εγκώμιο του υπουργού Δικαιοσύνης για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου.
«Το δείγμα γραφής που δίνετε ως υπουργός σε αυτές τις εβδομάδες διακυβέρνησης δικαιώνει τα όνειρα, τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς τους αγώνες που δώσαμε στην προηγούμενη περίοδο για να προστατευθεί ο πυρήνας του κοινωνικού κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com