Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Δέρνουν και οι "αντιφασίστες"; - Ο Ν.Ορφανός του "Ποταμιού" καταγγέλλει ότι τον είπαν άνθρωπο του Μπόμπολα και τον χτύπησαν ...


Ότι τον χτύπησαν και τον έφτυσαν αναρχικοί φωναζοντας του "είσαι άνθρωπος του Μπομπολα" κατήγγειλε πριν από λίγο ο βουλευτής του Ποταμιού Ν.Ορφανός, αφήνοντας "έκπληκτους" τους πάντες "μα δέρνουν και οι αντιφασίστες";;;
 
«Ο φασισμός δεν είναι μόνον μέσα στη δικαστική αίθουσα αλλά και απ’ έξω», δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Νίκος Ορφανός, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια της συγκέντρωσης του δήμου Κορυδαλλού κατά της διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής.
 
Όπως ανέφερε για το επεισόδιο στα Παραπολιτικά FM, «βρισκόμουν πίσω από το πανό του δήμου όταν ένιωσα κάποιους να με τραβάνε, να με φτύνουν, να με χτυπάνε και να με βρίζουν λέγοντάς μου ότι είμαι άνθρωπος του Μπόμπολα». Κατήγγειλε επίσης πως οι άγνωστοι κρατούσαν στειλιάρια στα χέρια.
 
Κατέληξε λέγοντας πως «οι μαυροντυμένοι, οι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες, δεν διαφέρουν και πάρα πολύ από τους δηλωμένους φασίστες που έκανα τα επεισόδια πριν λίγο καιρό στον Πειραιά».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com