Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ο φάκελος που “καίει”…τα υποβρύχια, πάει Εισαγγελέα, αναμένονται εξελίξεις!!!


Η ομάδα Εσωτερικών Υποθέσεων του ΥΠΕΘΑ ολοκλήρωσε την έρευνα της σύμβασης των υποβρυχίων και ο φάκελος εντός των επόμενων ημερών θα σταλεί στον Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς. Η διαρροή της πληροφορίας αποτελεί και ένδειξη του κλίματος που υπάρχει στο ΥΠΕΘΑ, όπου επικρατεί “θυμός” για την επίθεση που δέχεται η ηγεσία σχετικά με την υπόθεση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion.
Η ενόχληση δεν έχει να κάνει τόσο με τα δημοσιεύματα τα οποία ασκούν κριτική  κι αυτό γιατί όπως λένε υπάρχουν τεκμηριωμένες απαντήσεις για όλα όσα γράφονται. Έχει να κάνει με το παράδοξο να εμφανίζονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης έτοιμα να “λύσουν το ζωνάρι για καβγά” για ένα πρόγραμμα που ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν υπογράψει εδώ και μήνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com