Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ηχηρή απάντηση Βούτση στα περί εκλογών - «Ο λαός έδωσε την απάντησή του - Αν χρειαστεί, θα την δώσει ξανά» ...


Απαντώντας στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος.

Ηχηρή απάντηση στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών έδωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης.
Όπως τόνισε ο κ. Βούτσης «όσοι φαντασιώνονται ότι αυτή κυβέρνηση θα είναι παρένθεση και ότι θα είναι παρένθεση η προσπάθεια του λαού να σηκώσει κεφάλι, πλανώνται πλάνη οικτρά».
«Ο λαός έδωσε την απάντησή του. Και αν χρειαστεί, θα την δώσει ξανά» διεμήνυσε ο υπουργός Εσωτερικών.
Όπως μετέδιδε νωρίτερα το bankingnews.gr tο χαρτί των πρόωρων εκλογών και του δημοψηφίσματος παίζει εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Ν. Φίλη να διαμηνύει πως η κυβέρνηση δεν φοβάται τη λαϊκή νομιμοποίηση.
Ειδικότερα, από το βήμα της Βουλής, ο Ν. Φίλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατέστησε πιθανή την προσφυγή στις κάλπες, εφόσον απαιτηθεί η αναβάπτιση του πολιτικού σχεδίου της κυβέρνησης.
«Αν υπάρξει μια συμφωνία με τους εταίρους και χρειαστεί να αναβαπτίσουμε το πολιτικό μας σχέδιο, εμείς δεν θα φοβηθούμε να ζητήσουμε την λαϊκή νομιμοποίηση» εξήγησε χαρακτηριστικά.
Πάντως, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αποσαφήνισε πως «εμείς δεν θέλουμε ούτε δημοψήφισμα ούτε εκλογές».


www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com