Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

"Κληρώνει αύριο για τους πλειστηριασμούς" ...


H κυβέρνηση αποκλείει κάθε ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων, παραμένοντας πιστή στις κόκκινες γραμμές της.

Στο υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης αναμένεται να ληφθεί οριστική απόφαση για τους πλειστηριασμούς, όπως αποκαλύπτει κορυφαία κυβερνητική πηγή.
Ειδικότερα, στο υπουργικό της Πέμπτης αναμένεται να εξεταστεί το εάν τελικά θα συμπεριληφθούν - ή όχι - οι πλειστηριασμοί στο πολυνομοσχέδιο που καταρτίζει η κυβέρνηση, με στόχο την επίτευξη ενδιάμεσης συμφωνίας με τους δανειστές.
Η ίδια πηγή διαμηνύει πως η κυβέρνηση αποκλείει κάθε ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων, παραμένοντας πιστή στις κόκκινες γραμμές της.
Κατά τις πληροφορίες, το κλίμα που έρχεται από το Euro Working Group είναι θετικό, αφού οι Ευρωπαίοι φέρεται να χαιρετίζουν τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην κατάθεση του πολυνομοσχεδίου.
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr