Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Ο πραξικοπηματίας πρωθυπουργός της Ουκρανίας παραπονιέται στο ΔΝΤ γιατί έχει πάρει λιγότερα χρήματα από την Ελλάδα!!!


Αφού έγινε "πρωθυπουργός" με πραξικόπημα ο Αρσένι Γιατσένιουκ άρχισε τα παράπονα προς το ΔΝΤχρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την Ελλάδας!
«Πολεμάμε με ένα πυρηνικό κράτος, και λάβαμε χρήματα 10 φορές λιγότερα από την Ελλάδα» είπε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθά την Ουκρανία πολύ λιγότερο από την Ελλάδα.
«Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις, αλλά η Ελλάδα έχει ήδη λάβει 300 δισεκατομμύρια δολάρια, και δεν έχει τον πόλεμο, ούτε ρωσικά άρματα μάχης, και δεν πολεμά με ένα πυρηνικό κράτος. Έχουμε λάβει περίπου 30 δισεκατομμύρια ευρώ στα πλαίσια γενικής υποστήριξης του ΔΝΤ, ενώ ο πληθυσμός μας είναι 4 φορές μεγαλύτερος από ό, τι στην Ελλάδα», παραπονέθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας στη Διεθνή διάσκεψη δωρητών στο Κίεβο, αναφέρει ανταποκριτής της ΙΑ Regnum. 
«Αξίζουμε την υποστήριξή σας, και μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε την Ευρώπη προς την επιτυχία. Και μαζί θα κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο εναντίον της κλεπτοκρατίας και της φτώχειας», κατέληξε ο Γιατσενιούκ.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τον Γιατσενιούκ, οι Ουκρανοί ήδη επιβιώνουν εξαιρετικά δύσκολα εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. «Είναι πολύ δύσκολο τώρα να ζουν και να επιβιώνουν οι Ουκρανοί. Το βιοτικό επίπεδο έχει μειωθεί σημαντικά, και ο στόχος της κυβέρνησής μας είναι να βελτιώσουν τη ζωή των απλών Ουκρανών. Και εδώ σε μεγάλο βαθμό βασίζομαι στην υποστήριξή σας και τη βοήθειά σας. 
defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr