Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

ΦΩΤΟ & BINTEO-"Μένουμε πιστοί στις αρχές και αξίες μας δεν υποστέλλουμε την σημαία" ...


ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠτΔ.

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της 189ης  επετείου της Εξόδου Της Ηρωικής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων με την μεγαλειώδη παρέλαση παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
.
vaion_kiriaki_onairnews vaion_kiriaki_onairnews1 vaion_kiriaki_onairnews2
vaion_kiriaki_onairnews3 vaion_kiriaki_onairnews4 vaion_kiriaki_onairnews5 vaion_kiriaki_onairnews6 vaion_kiriaki_onairnews7 vaion_kiriaki_onairnews8 vaion_kiriaki_onairnews9 vaion_kiriaki_onairnews10 vaion_kiriaki_onairnews11 vaion_kiriaki_onairnews12 vaion_kiriaki_onairnews13 vaion_kiriaki_onairnews14 vaion_kiriaki_onairnews15 vaion_kiriaki_onairnews16 vaion_kiriaki_onairnews17 vaion_kiriaki_onairnews18 vaion_kiriaki_onairnews19 vaion_kiriaki_onairnews20 vaion_kiriaki_onairnews21 vaion_kiriaki_onairnews22 vaion_kiriaki_onairnews23 vaion_kiriaki_onairnews24 vaion_kiriaki_onairnews25 vaion_kiriaki_onairnews26 vaion_kiriaki_onairnews27
vaion_kiriaki_onairnews28 vaion_kiriaki_onairnews29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr