Κυριακή 5 Απριλίου 2015

BILD:ΝΕΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...


Νέο ειρωνικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild αναφέρεται σε «κρυψώνες» χρημάτων των Ελλήνων.

Η Bild «ξαναχτύπησε» με ρεπορτάζ και φωτογραφίες για το που τοποθετούν οι Έλληνες τις καταθέσεις που σηκώνουν απο τις Τράπεζες υπό το φόβο εξόδου από την Ευρωζώνη.
bild
Μάλιστα φιλοξενεί και «μαρτυρίες» Ελλήνων για τις κρυψώνες. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Δήμητρα Δ. «σήκωσε» από την Τράπεζα καταθέσεις ύψους 10.000 ευρώ πιστεύοντας πως τα χρήματά της είναι πιο ασφαλή στο σπίτι. Όπως λέει στην Bild, τα έχει κρύψει σε ντουλάπια, ποτήρια και μαξιλάρια. Στην ερώτηση μάλιστα της εφημερίδας, αν φοβάται τους διαρρήκτες απαντάει ότι έχει «καλό σύστημα συναγερμού».
kripsona1
Μια συνταξιούχος, λέει στην Bild ότι η 83χρονη συνταξιούχος Άννα Τα, πήρε τα 30.000 ευρώ που είχε στην τράπεζα και τα κρύβει σε μια γλάστρα στο σπίτι της. 
krymmena xrimata 
Επίσης, ένας 39χρονος DJ πήρε από την Τράπεζα τα 2000 ευρώ που είχε και τα έκρυψε σε ένα μεταλλικό κουτί στο σπίτι του, υπό το φόβο του grexit.




Επιμέλεια: Παρασκευή Βονάτσου





































































































































newsbomb.gr/politikh/parapolitika/story/573869/bild-poy-kryvoyn-ta-xrimata-toys-oi-ellines#ixzz3WM7UNfgq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com