Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Έκθεση ΟΟΣΑ: Σε φόρους και εισφορές πάει το 43,4% του μισθού των Ελλήνων ...


Έκθεση περί των φόρων που πληρώνουν οι κάτοικοι 34 χωρών έβγαλε ο ΟΟΣΑ. Στην έκθεση αυτή γίνεται άμεσα αντιληπτό το τι έφερε το ΔΝΤ και η πολιτική λιτότητας των μνημονίων στην Ελληνική Κοινωνία, φτάνοντας σε χιλιάδες αυτοκτονιών και εκατομμύρια ανέργων και απελπισμένων.
Υπόλογοι για αυτήν την καταστροφή είναι αυτοί που υπέγραψαν και εφάρμοσαν τα μνημόνια, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ενώ συντόμως θα μπει στην λίστα των υπόλογων και το… αριστερό μνημόνιο του Σύριζα.
Σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ, λοιπόν, οι Έλληνες που έχουν παραμείνει εργαζόμενοι στην Ελλάδα δίνουν το 43,4% του μισθού τους σε φόρους και εισφορές. Ανατριχιαστικό μάλιστα είναι ότι οι τρίτεκνοι φορολογούνται αυστηρότερα από αυτούς που δεν έχουν οικογένεια, γεγονός που αναδεικνύει ένα συντεταγμένο σχέδιο, προκειμένου να ενταθεί το ήδη φλέγον δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.
Και το επίσης σημαντικό είναι ότι οι μισθοί των Ελλήνων μειώθηκαν, ενώ το προαναφερθέν ποσοστό φόρων – εισφορών αυξήθηκε, όπως επίσης αυξήθηκαν και οι τιμές των βασικών προϊόντων.
Και φυσικά σε όλο αυτό το εκρηκτικό σκηνικό δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι έχουμε 26% επίσημα ποσοστά ανεργίας, ενώ οι νέοι μας είναι επίσης άνεργοι και φεύγουν για το εξωτερικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com