Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

«1.650.000 μετανάστες περιμένουν στα τουρκικά παράλια» !!!


Εκτός τόπου, χρόνου και ηλιακού συστήματος η Τ. Χριστοδολουπούλου αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφορικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Μετά τις πρωινές απίστευτες δηλώσεις για «ηλιοθεραπεία» των λαθρομεταναστών, και αφού τους βάφτισε όλους ως «πρόσφυγες» προχώρησε με νεότερες δηλώσεις της λέγοντας πως δεν είναι και τόσο πολλοί αυτοί που βρίσκονται στα τουρκικά παράλια στους 100.000 τους υπολογίζουμε!
Την ανεδαφική αυτή εκτίμηση της Τ. Χριστοδολουπούλου διέψευσε βέβαια ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης ο οποίος ανέφερε πως υπάρχουν στα τουρκικά παράλια αυτή τη στιγμή 1.650.000 μετανάστες οι οποίοι περιμένουν να πάνε στην Ευρώπη.
Παρεμβαίνοντας στην Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015 παρατηρείται αύξηση κατά 130% των προσφύγων σε σχέση με πέρυσι ενώ συμφώνησε με την πρόταση της κυρίας Φώφης Γεννηματά να υπάρξει διακομματική επιτροπή για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
«Μιλάμε για μια έξαρση. Αυτό το ρεύμα που είναι αυξανόμενο έχει σχέση με τον πόλεμο στην Συρία. Στις τρεις συσκέψεις που έχουμε κάνει με το Λιμενικό και τους άλλους αρμόδιους παράγοντες, έχουμε πλήρη γνώση. Όπως έχουμε και γνώση τι δεν έγινε το προηγούμενο διάστημα» είπε για να προσθέσει: «Στην Τουρκία βρίσκονται 2,5 εκατομμύρια Σύροι πρόσφυγες και οι μισοί από αυτούς είναι στα παράλια. Οι καταγεγραμμένοι από τις τουρκικές αρχές ανέρχονται σε 1,650 εκατ. πρόσφυγες. Στην Ιορδανία βρίσκονται 1,2 εκατομμύρια πρόσφυγες και συνολικά στα παράλια της Μεσογείου 4,5 εκατομμύρια».


















































































defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com