Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους-X.A. :ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ...


Να αποφυλακιστούν με περιοριστικούς όρους οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος και Χρ. Παππάς, εισηγούνται στο Συμβούλιο Εφετών οι αρμόδιοι εισαγγελείς, λόγω παρέλευσης του 18μηνου, στις 29 Μαρτίου. Με τις προτάσεις τους οι εισαγγελείς Εφετών Ιωάννης Προβατάρης και Δημήτρης Ασπρογέρακας, ζητούν από τους Εφέτες να διατάξουν την αποφυλάκιση των δύο στελεχών της «Χρυσής Αυγής».
Συγκεκριμένα, για τον αρχηγό του κόμματος ο κ. Προβατάρης προτείνει την επιβολή χρηματικής εγγύησης 125.000 ευρώ και τη διατήρηση των όρων που του έχουν επιβληθεί για κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Βάσει και του παραπεμπτικού βουλεύματος για τη ΧΑ, στο Νίκο Μιχαλολιάκο, μετά την έξοδο του από τη φυλακή, τίθεται σε ισχύ ο αναφερόμενος από τον κ. Προβατάρη όρος του κατ’ οίκον περιορισμού.
Για τον φερόμενο ως υπαρχηγό  Χρήστο Παππά, ο κ. Ασπρογέρακας προτείνει αποφυλάκιση με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της παράδοσης διαβατηρίου, της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής, της απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα και της υποχρεωτικής διανυκτέρευσης στην οικία του.
Το Συμβούλιο Εφετών αναμένεται να αποφανθεί τις επόμενες μέρες για τους όρους που θα επιβληθούν στους δύο κατηγορουμένους, ενώ αντίστοιχο βούλευμα αναμένεται και για τον Γιάννη Λαγό, ενόψει της συμπλήρωσης 18μηνου κράτησής του στα τέλη του μήνα. 
Για «επαχθείς περιοριστικούς όρους» κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση που εξέδωσε, λίγο μετά την πρόταση των εισαγγελέων για αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά, λόγω παρέλευσης του 18μηνου.

«Οι παράνομες φυλακίσεις, οι κατ' οίκον περιορισμοί και η απαγόρευση σε εκλεγμένους βουλευτές να μιλούν δημόσια αποδεικνύουν πως το Σύνταγμα στην χώρα μας έχει καταλυθεί και ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Κίνημα που φοβίζει το διεφθαρμένο καθεστώς», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com