Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Φλαμπουράρης:Tάσσεται κατά της αναζήτησης ποινικών ευθυνών στην Εξεταστική για το μνημόνιο ...


Τετ α τετ του Αλέξη Τσίπρα με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και σύσκεψη πολιτικών αρχηγών -εφόσον χρειαστεί- προαναγγέλλει ο Αλέκος Φλαμπουράρης σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Γιατί να μην τον φωνάξει; Εμείς αυτή τη γραμμή είχαμε και πριν και μετά τις εκλογές».
Σε συνέντευξή του στην Real, ο υπουργός Επικρατείας τονίζει: «βεβαίως να φωνάξει τον κ. Σαμαρά (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να τους ενημερώσει και να συζητήσουν. Ή αν χρειαστεί, να προχωρήσουμε και σε μία σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, γιατί όχι;».
Ο κ. Φλαμπουράρης, επισημαίνει πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ζητήσει νέο δάνειο τον Ιούνιο, επιβεβαιώνει πως τα σενάρια της πρόωρης κάλπης βρίσκονται στο τραπέζι μόνο θεωρητικά και ότι ο ίδιος διαφωνεί με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Τέλος, τάσσεται κατά της αναζήτησης ποινικών ευθυνών στην Εξεταστική για το μνημόνιο, εμφανίζεται επαινετικός για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου («μια χαρά τα πάει»), ενώ για την Αριστερή Πλατφόρμα δηλώνει πως «θεωρώ θετικό να επισημαίνονται κάποια πράγματα, δεν είναι αρνητικό».









































http://www.kontranews.gr/politiki/item/52180-flabouraris-tsipras-samaras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com