Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Παράδοση - Παραλαβή Διοίκησης της Σχολής Ικάρων ...


Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Ικάρων (ΣΙ), από τον.........
Αντιπτέραρχο (Ι) Βασίλειο Ανδρεσάκη στον Υποπτέραρχο (Ι) Παντελή Σαπαντζόγλου, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.
Στην τελετή παρέστησαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μανωλάκος, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχος (Ι) Συμεών Αστρεινίδης, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), διατελέσαντες Διοικητές της ΣΙ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διδακτικό και πολιτικό προσωπικό καθώς και Απόστρατοι Αξιωματικοί της ΠΑ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://stratiotikathemata.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com