Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

MYTIΛHNH:Δυναμικό «παρών» ακυρώνει την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ ...


Η  προγραμματισμένη ημερίδα της ΟΝΝΕΔ  Λέσβου με θέμα «Μεταναστευτική Πολιτική στην Ελλάδα . Το παράδειγμα της Λέσβου . Προτάσεις –Κατευθύνσεις-Πολιτικές»  σήμερα  στο ξενοδοχείο «Λέσβιον»  ακυρώθηκε
Αιτία το δυναμικό «παρών» που έδωσαν δεκάδες άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.  Οι διαδηλωτές προχώρησαν σε αποκλεισμό της εισόδου του ξενοδοχείου καταγγέλλοντας την πολιτική των Κυβερνήσεων στο θέμα των μεταναστών.  Χαρακτήρισαν έτσι, με τη στάση τους και την κινητοποίησή τους, υποκριτική την όλη διοργάνωση της ημερίδας από την ΟΝΝΕΔ Λέσβου.
 Aνακοίνωση από την ΟΝΝΕΔ Λέσβου
Σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκε έξω απο το ξενοδοχείο Λέσβιον, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με θέμα " Τη μεταναστευτική πολιτική στη Ελλάδα", με σκοπό να παρεμποδίσει την είσοδο των προσκεκλημένων ομιλητών και του κοινού.



Παρά τις "φιλότιμες" προσπάθειες της συγκεκριμένης ομάδας να προκαλέσει ένταση, μέσω προκλητικών φραστικών επιθέσεων, η ΟΝΝΕΔ Λέσβου θέλοντας να επικρατησει σύνεση και ηρεμία, αποφάσισε ως οργανωτική αρχή τη ματαίωση της εκδηλώσης. 

Εν έτει 2015, το θεμελιώδες συνταγματικό δικαιώμα της ελευθερίας του λόγου ειναι δυνατόν όπως αποστερηθεί από μία πολύ μικρή ομάδα ατόμων. Αυτοί που επικαλούνται τη δημοκρατία και τις αρχές της, εκείνοι ήταν που τις καταπάτησαν πρώτοι με τον πλέον προφανή τρόπο. 

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου δεν πρόκειται να δειλιάσει απέναντι σε τέτοιου είδους καταδικαστέες και αντιδημοκρατικές κινήσεις, οι οποίες μόνο ως υποκριτικές μπορούν να εκληφθούν, λαμβάνοντας υπόψη ότι τους ζητήθηκε να συμμετάσχουν ώστε να εκφράσουν τις θέσεις τους σχετικά με τη θεματική της ημερίδας, το οποίο και αρνήθηκαν. 

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου θα συνεχίσει τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της, στη βάση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της ελευθερίας του λόγου.

Κλείνοντας διερωτάται κανείς, ποιος διαφυλάσσει τα δημοκρατικά μας δικαιώματα; Μπορεί κάποιος; Τα συμπεράσματα δικά σας...
Εκ του γραφείου Τύπου. 











http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/dynamiko-paron-akyronei-tin-ekdilosi-tis-onned



http://www.lesvospost.com/2015/03/blog-post_380.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com