Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Έσκισαν τη σημαία από τον ιστό του σχολείου - Βεβήλωση εθνικού συμβόλου ενώ τα σχολεία εορτάζουν την Επανάσταση του 1821 ...


Εκνευρισμό και απογοήτευση προκάλεσε σε εκπαιδευτικούς και γονείς το νέο κρούσμα βανδαλισμού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας, το οποίο έχει γίνει και παλαιότερα στόχος.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι τις βραδινές ώρες αφαίρεσαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της και πιθανότατα την έσκισαν, καθώς οι εκπαιδευτικοί βρήκαν μόνο δύο κομμάτια στο προαύλιο.
Πρόκειται για μία περίπτωση βεβήλωσης εθνικού συμβόλου, το οποίο καταγράφεται μάλιστα μία ημέρα όπου τα σχολεία εορτάζουν την Επανάσταση του 1821.
Μετά το πέρας της σχολικής γιορτής, η διεύθυνση του σχολείου επικοινώνησε με τον επικεφαλής της σχολικής επιτροπής, για να τον ενημερώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com