Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Συνελήφθησαν δύο εκ των αλβανών «οικονομικών μεταναστών» για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου φαντάρου στην Χαλκίδα ...


Συνελήφθησαν στις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής (22-03-2015) δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 20χρονου φαντάρου που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία Χαλκίδας...

Ήταν περίπου στις 22.30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 20χρονος Χαλκιδέος δέχτηκε επίθεση από 7 Αλβανούς οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, με μπουνιές και κλωτσιές. Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του άγριου ξυλοδαρμού ειδοποίησαν την αστυνομία και μάλιστα όπως καταγγέλουν ακούστηκαν και πυροβολισμοί.
Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί για τον άγριο ξυλοδαρμό του 20χρονου φαντάρου!
Ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, ενώ μόλις έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των δραστών και όπως προαναφέραμε προχώρησε στην σύλληψη δύο Αλβανών ηλικίας, 22 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

















http://www.eviazoom.gr/2015/03/sunelifthisan-duo-alvanoi.html 

















defencenet,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com