Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ποιος πληρώνει τα ταξιδάκια του Σαμαρά; ...


Δημοσίευμα εφημερίδας δίνει νέα διάσταση στα δεινά οικονομικά προβλήματα της χρεοκοπημένης και πολιτικά ΝΔ.
Πέρα λοιπόν από τα χρέη  της Συγγρού για την ενοικίαση των κεντρικών της γραφείων, καθώς και εκείνα των πληρωμών των υπαλλήλων της, δημοσίευμα της εφημερίδας "Επένδυση" αποκαλύπτει πως η ΝΔ έχει φεσώσει ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο αναλάμβανε τα ταξίδια της ηγεσίας του κόμματος.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, το ταξιδιωτικό γραφείο εξαιτίας της αφερεγγυότητας της ΝΔ αρνείται πλέον να παράσχει τις υπηρεσίες του έναντι πίστωσης.
Το ερώτημα συνεπώς που εγείρεται είναι το εξής: Πώς καλύπτονται τα τρέχοντα έξοδα της ηγεσίας της ΝΔ για τα ταξίδια σε Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό;
Ακούει ο κύριος Νικολούδης και το ΣΔΟΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com