Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ....


Για «γυμναστική επί της διαδικασίας» μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τριτολογία του στην Ολομέλεια της Βουλής, αναφερόμενος στην αποχώρηση της ΝΔ από την αίθουσα.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός έθεσε τις κόκκινες γραμμές της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα λάβει υφεσιακά μέτρα, δεν θα δεχτεί αύξηση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και φάρμακα και θα επαναφέρει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις.
Ο κ. Τσίπρας, ανεβαίνοντας για τρίτη φορά στο βήμα της Βουλής, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ΝΔ για την αποχώρησή της. 
«Θέλω να εκφράσω την λύπη μου γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση ελλείψει επιχειρημάτων επιδόθηκε σε μια γυμναστική επί της διαδικασίας. Ο κ. Μεϊμαράκης παρέσυρε τον κ. Σαμαρά, διότι αυτός γνωρίζει τον κανονισμό» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας και διευκρίνισε πως «ο κανονισμός είναι σαφής και δίνει το δικαίωμα σε υπουργούς να λάβουν το λόγο επί του προσωπικού. Η ΝΔ μετατράπηκε σε μια φοιτητική παράταξη για λόγους εντυπώσεων. Ο Ελληνικός λαός βλέπει και κρίνει» συμπλήρωσε.
Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις είπε: «Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Η κυβέρνηση εργάζεται συστηματικά για να έχουμε την υλοποίηση της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φλεβάρη Η λαϊκή εντολή είναι ακόμα νωπή. Όχι άλλη υφεσιακή πολιτική όχι άλλα μέτρα λιτότητας»
«Η τελευταία μας λέξη είναι πως δεν πρόκειται να λάβουμε νέα υφεσιακά μέτρα. Μας αφήνει αδιάφορους η απαίτηση για απελευθέρωση των απολύσεων. Σύντομα θα επαναφέρουμε τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Δεν θα δεχθούμε αύξηση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και φάρμακα».
«Δεν υποχωρούμε όσους εκβιασμούς και απειλές και αν δεχθούμε. Αυτές δεν είναι οι κόκκινες γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι οι κόκκινες γραμμές του ελληνικού λαού. Το καινούργιο έχει γεννηθεί, όμως δυσκολεύεται να στεριώσει γιατί το παλιό προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί.» πρόσθεσε.
«Μην καρτεράτε να αποτύχουμε, διότι δεν θα αποτύχουμε. Αλλά και να αποτύχουμε δεν θα έρθετε εσείς στη θέση μας. Δυστυχώς θα έρθουν άλλες δυνάμεις» κατέληξε ο πρωθυπουργός.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com