Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ...





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ένωση ενημερώνει τα μέλη μας ότι το ∆ηµόσιο υποχρεούται να παρέχει υγειονομική περίθαλψη στους Στρατιωτικούς των Ενόπλων ∆υνάµεων και επιπλέον κάθε μήνα στις τακτικές μας αποδοχές γίνονται κρατήσεις για υγειονομική περίθαλψη.

Επισημαίνεται ότι η υγειονομική περίθαλψη, μας παρέχεται από τους Γιατρούς, τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και στις περιπτώσεις που στην περιοχή δεν υπηρετεί Στρατιωτικός γιατρός ο οποίος να είναι αναλόγου ειδικότητος, ή δεν λειτουργεί Στρατιωτικό Νοσοκοµείο ή αυτό που λειτουργεί στερείται χώρου θεραπευτικών µέσων ή ειδικευµένου επιστηµονικού προσωπικού, η δε κατάσταση του ασθενή δεν επιτρέπει την µετακίνησή του στο πλησιέστερο Στρατιωτικό Νοσοκοµείο, ή αν αυτή κρίνεται ασύµφορη για το ∆ηµόσιο, δικαιούνται περίθαλψη σαν εσωτερικοί ασθενείς κατά προτεραιότητα στα κρατικά Νοσοκοµεία, Νοσηλευτικά Ιδρύµατα ή Ιδιωτικές Κλινικές και σαν εξωτερικοί ασθενείς από ιδιώτες γιατρούς εφόσον δεν είναι δυνατή η περίθαλψη στα εξωτερικά ιατρεία των Κρατικών Νοσοκοµείων ή Νοσηλευτικών Ιδρυµάτων.

Η ΕΣΠΕΘ σεβόμενη το έργο των συναδέλφων Στρατιωτικών Ιατρών, των άριστα καταρτισμένων επαγγελματικά Αξκών αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού, δεν θα επιθυμούσε η υγειονομική περίθαλψη του Στρατιωτικού προσωπικού να γίνεται από ιδιωτικές εταιρείες. Η ΕΣΠΕΘ  σε συνεργασία με τους αρμόδιους θα προτείνει τρόπους βελτιστοποίησης της υπάρχουσας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα από τα Στρατιωτικά μας Νοσοκομεία, κρατώντας αποστάσεις από προσπάθειες που οδηγούν στην υπονόμευσή της και στην ιδιωτικοποίηση των παροχών υγείας.
Επιπλέον η ΕΣΠΕΘ σας γνωρίζει ότι, δεν είχε ενημερωθεί για την διαδικασία με τη συλλογή των αιτήσεων και την αποστολή τους στη συνέχεια στην εταιρεία ΕΥ Club. Όσα μέλη μας, παρόλα αυτά επιθυμούν να συνάψουν σύμβαση παροχής υγειονομικής περίθαλψης με την εταιρεία ΕΥ Club, θα αποστέλλουν τις αιτήσεις απευθείας στην ΠΟΕΣ.
                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο
              Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας
                                                  
            Ηλίας Νατσιούλας                                           Δημήτριος Κούτσικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com