Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Συνεχίζονται οι αθρόες απελευθερώσεις παράνομων μεταναστών ...


Συνεχίζεται με αδιάκοπους  ρυθμούς η απελευθέρωση λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης σύμφωνα με τις επιλογές της νέας κυβέρνησης επιλογές όμως που έρχονται σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα και την κοινή λογική.
Σε μια εποχή όπου ο ισλαμικός φονταμενταλισμός απλώνεται ως λαίλαπα σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη, την ώρα που η χώρα υποφέρει από τρομερά ποσοστά υπογεννητικότητας και με το επίπεδο της  δημόσιας ασφάλειας των Ελλήνων να είναι το χειρότερο από ποτέ κάποιοι επιλέγουν ανοήτως (στην καλύτερη των περιπτώσεων)_ την απελευθέρωση λαθρομεταναστών, τη στιγμή που οι περισσότεροι θα έπρεπε να είχαν απελαθεί.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες η αν. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου ήδη έχουν βγει 315 κρατούμενοι, και συγκεκριμένα 110 από την Αμυγδαλέζα, 128 από την Κόρινθο, 41 από το Παρανέστι Δράμας, 15 από την Ξάνθη, 17 από το Φυλάκιο Εβρου και 4 από το κέντρο στο Ελληνικό όπου κρατούνται γυναίκες (σήμερα θα βγουν άλλες 15).
Η πρώτη κατηγορία λαθρομεταναστών που βγαίνουν είναι οι αιτούντες άσυλο, ενώ έχουν αποχωρήσει από την Αμυγδαλέζα και 27 ασυνόδευτοι ανήλικοι, για τους οποίους βρέθηκαν θέσεις σε δομές φιλοξενίας.
Η αν. υπουργός Τ.  Χριστοδουλοπούλου έκανε και δηλώσεις όμως στις οποίες κυριαρχεί η νέα αγαπημένη λέξη του νέου πολιτικού καθεστώτος αυτής των «δομών». Εκτός από αυτό όλα τα υπόλοιπα που είπε αφορούν στη σφαίρα ιδεοληψιών και παντελούς άγνοιας της πραγματικότητας.
«Προτεραιότητα του υπουργείου είναι μια νέα πολιτική», όπως τόνισε «στο κέντρο της οποίας θα βρίσκονται οι ανοιχτές δομές φιλοξενίας, η προστασία των ασυνόδευτων ανήλικων (με νέες ανοιχτές δομές ώστε να μην κρατούνται), ενώ η κράτηση θα είναι το έσχατο μέσο όπως ορίζει ο νόμος με εφαρμογή εναλλακτικών μέτρων».
Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε υποσχεθεί πως θα αυξήσει τις 900 υπάρχουσες θέσεις ανοιχτής φιλοξενίας σε 2.500 μέχρι τον Δεκέμβρη του 2014 και δεν πρόσθεσε ούτε μία. Γι' αυτό θα απολογηθούμε στις Βρυξέλλες στις 12 Μαρτίου», σημείωσε η αν. υπουργός, χαρακτηρίζοντας αναποτελεσματική, δαπανηρή και απάνθρωπη την πολιτική των κέντρων κράτησης. Έτερη προτεραιότητα του υπουργείου είναι το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στα παιδιά μεταναστών.
Προφανώς  η αν. υπουργός αγνοεί πλήρως την αποτυχία του πειράματος της «πολύ» «πολιτισμικότητας» αγνοεί τη λαίλαπα της ισοπέδωσης των κοινωνιών, αγνοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες χώρες και κοινωνίες  (Βρετανία, Γάλλια κλπ) αγνοεί τα σχέδια του θρησκευτικού μουσουλμανικού  ιμπεριαλισμού , αγνοεί ότι τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών γίνονται όργανο της τουρκικής προπαγάνδας με την τελευταία να ζητά την κατασκευή τζαμιών αγνοεί πρώτα όλα και κύρια την ίδια την ελληνική κοινωνία.



























defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com