Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΤΩΡΑ: ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ... "ANDREAS LUBITZ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"!!!


Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα λεπτά από τις ανακοινώσεις του εισαγγελέα της Μασσαλίας πως ο συγκυβερνήτης ήταν αυτός που έριξε το μοιραίο Airbas στις γαλλικές Αλπεις και φανατικοί ισλαμιστές δημιούργησαν σελίδα στο facebook χαρακτηρίζοντας τον ήρωα.

Συγκεκριμένα μέσα σε ελάχιστο χρόνο ανέβηκε στα γαλλικά στο facebook η σελίδα «Soutien à Andreas Lubitz, héro de l'Etat Islamique» δηλαδή «Υποστηρίζουμε τον Andreas Lubitz, ήρωας του Ισλαμικού Κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com