Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Μυτιλήνη ( φωτογραφίες, βίντεο) ...



                                        

                   


Στρατιωτική Παρέλαση- φωτογραφία Γιώργος Παπαδόπουλος
 

Με σχετικό καλό καιρό και συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στη Μυτιλήνη για την επέτειο της 25ης Μάρτιου.  Σε σχέση με τις προηγούμενες παρελάσεις  και στη Μυτιλήνη τα αστυνομικά μέτρα ήταν πιο χαλαρά  αν και το πρωί είδαμε τον εκπαιδευμένο σκύλο της αστυνομίας να ερευνά τους χώρους  κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.   Επίσης αυτή τη φορά η εξέδρα των επισήμων ήταν πιο κοντά στο δρόμο και στους πολίτες.
Πριν από την παρέλαση προηγήθηκε η  επίσημη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος και κατέθεσε στεφάνων στον τάφο του Εθνεγέρτη Ουγγροβλαχίας Ιγνατίου
Ο Δήμαρχος Λέσβου (όπως και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου) κάλεσε στην εξέδρα των επισήμων τον μοναδικό εν ζωή ανάπηρο πολέμου.
Η παρέλαση ολοκληρώθηκε  με χορευτικά από τοπικά σωματεία και συλλόγους.
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο  Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Κώστας  Ήσυχος.

Στρατιωτική Παρέλαση- φωτογραφία Γιώργος Παπαδόπουλος


Βίντεο 2- παρέλαση ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com