Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ...


Θετικό σήμα για τη χαλάρωση της στάσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας απέναντι στην Ελλάδα αποτελεί η απόφαση του σημερινού (09/03/2015) Eurogroup, για έναρξη της διαδικασίας εφαρμογής της απόφασης, η οποία επετεύχθη στις 20 Φεβρουαρίου.

Κυβερνητικοί κύκλοι κρίνουν ως θετικό το αποτέλεσμα της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, κατά την οποία συμφωνήθηκε ότι την Τετάρτη 11 Μαρτίου ξεκινούν οι συζητήσεις των τεχνικών κλιμακίων Ελλάδας και θεσμών. Οι κοινές συζητήσεις θα γίνονται αποκλειστικά στις Βρυξέλλες και όχι στην Αθήνα, τονίζουν οι ίδιες πηγές και υπενθυμίζουν ότι «η τρόικα ως μηχανισμός αποτελεί οριστικό παρελθόν».
Οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης έγιναν πολιτικά αποδεκτές από το Eurogroup, παρά την παραπληροφόρηση των τελευταίων ημερών σημειώνουν οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, και διατυπώθηκε η βούληση των θεσμών για να λυθεί άμεσα το χρηματοδοτικό πρόβλημα.
Τέλος, η ελληνική κυβέρνηση τονίζει ότι θα συνεχίσει τον εμπλουτισμό της λίστας των μεταρρυθμίσεων, με επιπρόσθετες επεξεργασμένες προτάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com