Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

''Ο Τσίπρας μας αντιγράφει, θέλει να κάνει στην Ελλάδα ό,τι κάναμε στην Τουρκία!'' ...


Μια διαφορετική οπτική στην προσπάθεια της νέας ελληνικής κυβέρνησης έδωσε ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου.
«Αντί να ψάχνετε έμπνευση στον ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα να δείτε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κάνει στην Ελλάδα αυτά που εφαρμόζουμε εμείς στην Τουρκία τα τελευταία δώδεκα χρόνια» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός.
Η παραίνεσή του απευθύνονταν στα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Τουρκία και αποκάλυψε τι είπε τηλεφωνικά στον Αλέξη Τσίπρα, όταν τον πήρε για να τον συγχαρεί:
«Όταν μίλησα με τον κύριο Τσίπρα στο τηλέφωνο, του είπα και συμφώνησε κι αυτός μαζί μου, ότι εμείς μετατρέψαμε τη χώρα μας που κάποτε όλοι την έλεγαν "άρρωστη", σε μία παγκόσμια δύναμη. Ο κύριος Τσίπρας είπε ότι συμφωνεί με αυτό» υποστήριξε ο Νταβούτογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com