Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ...


Ενα προσχέδιο εντάλματος σύλληψης της προέδρου της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες βρέθηκε στο σπίτι του εισαγγελέα Αλμπέρτο Νίσμαν, που ερευνούσε τη βομβιστική επίθεση κατά του εβραϊκού μορφωτικού κέντρου στο Μπουένος Άιρες το 1994 στο οποίο είχαν χάσει τη ζωή τους 85 άνθρωποι, γράφει η εφημερίδα New York Times επικαλούμενη τον επικεφαλής της έρευνας.
Ο εισαγγελέας Αλμπέρτο Νίσμαν είχε συντάξει ένα ένταλμα στο οποίο η πρόεδρος Φερνάντες κατηγορείτο ότι προσπάθησε να προστατεύσει Ιρανούς αξιωματούχους από την απόδοση ποινικών ευθυνών για τη βομβιστική επίθεση εκείνη, σύμφωνα με το δημοσίευμα των Τάιμς της Νέας Υόρκης.
Ο εισαγγελέας Νίσμαν βρέθηκε νεκρός την 18η Ιανουαρίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια ημέρα πριν εμφανιστεί ενώπιον του Κογκρέσου για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του ότι η πρόεδρος Φερνάντες συνωμότησε υπέρ του Ιράν για να εκτροχιαστεί η έρευνά του.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com