Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ; ...


Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει διπλωματικές μάχες, ο Άδωνις συλλέγει τα αρνητικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου
Ο δήθεν υπερπατριώτης και εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά που επί υπουργίας του αποθέωνε την τρόικα, τώρα ανεβάζει στο twitter τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου εναντίον της κυβέρνησης, με εντολή - προφανώς - του κρυπτόμενου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στην περίπτωσή του η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Ο πρώην υβριστής και νυν φίλος του Αντώνη Σαμαρά, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δίνει έναν υπεράνθρωπο αγώνα να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης των Ελλήνων, με τις τοποθετήσεις του στα social media βομβαρδίζει με χυδαία κριτική τις προσπάθειες του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών.
adοnis 2

Ναι, αυτός ο δήθεν υπερπατριώτης που κάθε βράδυ εμπορεύεται την εθνική συνείδηση πουλώντας βιβλία εθνικής υπερηφάνειας από τα κανάλια, την ίδια ώρα εκτοξεύει χολή και εμπάθεια – μέσα από το twitter - σε κάθε προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης.
Η κατάστασή του έχει χειροτερέψει. Πλέον, δεν είναι μόνο το μένος και η εμπάθεια που τρέφει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έφτασε στο σημείο – όπως μπορείτε να δείτε – να συλλέγει με μανία ό,τι… αρνητικό δημοσίευμα υπάρχει εναντίον της Ελλάδας και να το δημοσιοποιεί στα social media.
adonis 3
Την ώρα που ο αρχηγός του Α. Σαμαράς παραμένει κρυμμένος στα γραφεία της ΝΔ, την ώρα που όλοι οι Νεοδημοκράτες επιδεικνύουν στάση αναμονής και ψυχραιμίας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, ο «πατριώτης των τηλεπαραθύρων», Άδωνις Γεωργιάδης, έχει πάρει σβάρνα όλα τα κανάλια και κατηγορεί συλλήβδην τις προσπάθειες της κυβέρνησης προεξοφλώντας την αποτυχία της διαπραγμάτευσης.
Δικαίως θα μπορούσε κάποιος να του αποδώσει το ρόλο του γραφείου Τύπου των δανειστών.
ΥΓ: Τουλάχιστον δεν θα μείνει ποτέ από δουλειά… Δεν θα τον αφήσουν έτσι, οι φίλοι μας οι Γερμανοί…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com