Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ...


Γράφτηκε από τον  .

Κάθε κατεργάρης ήρθε η ώρα να κάτσει στον πάγκο του. Η ώρα της αλήθεια έφτασε! Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι η νέα κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να αποκρύψει από τον Ελληνικό λαό, το τι ακριβώς συμβαίνει με την Χρυσή Αυγή. Να μάθει τα «πάντα» όλος ο κόσμος! Αυτά τα «πάντα» περιγράφονται στη δικογραφία των 30.000 σελίδων, βάση της οποίας για πρώτη φορά στην Ευρώπη της Δημοκρατίας, ένα Δημοκρατικό κόμμα που εξελέγη με νόμιμο τρόπο, παραπέμπεται ως εγκληματική οργάνωση. Για να μπορέσει να συμβεί αυτό όμως και για να μάθουν και οι 400.000 Έλληνες που το ψήφησαν αν έπραξαν σωστά ή λάθος θα πρέπει να μπορούν να παρακολουθήσουν την δίκη. Εκεί θα ακουστούν τα «πάντα»! Κανένας δεν ζητά να υποχρεώσει τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παραβρεθούν στην αίθουσα της δίκης. Αυτό που ζητά ο κάθε λογικός και νοήμων Έλληνας είναι να μην απαγορευθεί η παρουσία καμερών στην διαδικασία της δίκης. Αυτός που φοβάται μία δικονομική διαδικασία ενώπιον ακροατηρίου είναι αυτός που έχει να κρύψει την αλήθεια. Συνήθως αυτός είναι ο ένοχος. Να όμως που τώρα αντιστρέφονται οι ρόλοι! Ένοχοι είναι οι σκευωροί που σκηνοθέτησαν την πολιτική δίωξη! Έχουν ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα. Σήμερα όμως όλοι αυτοί αποτελούν παρελθόν ενός σαπισμένου παρακράτους. Ή μήπως δεν αποτελούν; Θα φανεί! Είναι η μοναδική ευκαιρία να μάθει όλος ο κόσμος το ρόλο του Σαμαρά και του αρρωστημένου μυαλού του. Θα ακουστούν τα «πάντα». Λέξη προς λέξη ότι έλεγε στο τηλέφωνο προκειμένου να εκτελέσουν τις άθλιες διαταγές του σε βάρος ενός νόμιμου κόμματος, μία χούφτα επίορκοι δικαστικοί και ελεεινοί Υπουργοί. Η ανάδειξη ενός Πρωθυπουργού που δεν έχει εξαρτήσεις από πουθενά, στο ρόλο του χρήσιμου για μία χώρα, απεικονίζεται πρώτα από το δικαίωμα που δίνει στον εχθρό του να έχει το δικαίωμα να στέκεται με παρρησία απέναντι του και να τον κρίνει με πολιτικά επιχειρήματα. Ο θλιβερός και άθλιος Σαμαράς δεν το άντεξε αυτό. Ο Τσίπρας; 
















http://akropolipress.gr/component/k2/item/438-ston-isto-tis-araxnis-o-vothros-tis-skevorias-anoigei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com