Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Καταγγελία Χρυσής Αυγής: To MEGA έκοψε το δεκάλεπτο της Χ.Α. γιατί καταγγέλλει Μπόμπολα, Άκτωρα, Λίστα Λαγκάρντ και MEGA...


Διαβάστε την καταγγελία που δημοσιεύθηκε στο επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής: Σε μία απροκάλυπτα παράνομη… και αντισυνταγματική πράξη προέβη σήμερα η ιδιοκτησία του MEGA. Επέβαλε άθλια λογοκρισία σταλινικού τύπου, πετσοκόβοντας το προεκλογικό δεκάλεπτο της Χρυσής Αυγής, του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Λίγο μετά το μέσο της προβολής του το επίμαχο σποτ κόπηκε, ως δια μαγείας, και στη θέση του παίχτηκαν διαφημίσεις.
Το σημείο που «έπεσε» το «μαύρο» δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Επρόκειτο για απόσπασμα τοποθέτησης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όπου κατήγγειλε την ολιγωρία του ΣΔΟΕ για διερεύνηση της Λίστας Λαγκάρντ, στην οποία εμφανίζεται: «Η οικογένεια Μπόμπολα, ιδιοκτήτρια των επιχειρήσεων ΑΚΤΩΡ και MEGA».
Ο πανικός των «νταβατζήδων» της δημόσιας ζωής, εργολάβων και καναλαρχών, για την εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής τους εξωθεί σε σπασμωδικές κινήσεις. Δεν διστάζουν να παραβούν εξόφθαλμα το νόμο, καθώς το κόψιμο προεκλογικού δεκαλέπτου συνιστά κατάφορη παραβίαση της σχετικής υπουργικής απόφασης και της εκλογικής νομοθεσίας. Το νομικό τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου κάνει ήδη τις δέουσες κινήσεις, για την πάταξη της ανομίας και της ασυδοσίας των μεγαλοεργολάβων.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο πολιτικό κόμμα, που είπε την αλήθεια μέσα στη Βουλή και κατήγγειλε στα ίσια το καθεστώς των «νταβατζήδων». Κανένα άλλο κόμμα, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά, δεν τόλμησε να καταγγείλει ονομαστικά τους αρχιερείς της διαπλοκής. Κανένας τους δεν τόλμησε να πει το όνομα «Μπόμπολας», γι’ αυτό και έχουν όλοι αποκτήσει μόνιμο στασίδι στα στούντιο του MEGA παρέα με Πρετεντέρη, Τρέμη, Καψή και Ευαγγελάτο.
Στην αντίπερα όχθη η Χρυσή Αυγή πληρώνει το τίμημα της Αλήθειας με φυλακίσεις, ύβρεις, συκοφαντίες και με σταλινικού τύπου λογοκρισία. Στις 25 Ιανουαρίου όμως εμείς θα είμαστε οι νικητές και τότε θα ανατέλλει μία μεγάλη ελπίδα για την Ελλάδα.

Ανακοίνωση Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για τη λογοκρισία στο δεκάλεπτο του κόμματος από το MEGA.

Το σημερινό φαινόμενο λογοκρισίας σταλινικού τύπου από το MEGA και το κόψιμο του προεκλογικού μας δεκαλέπτου στο σημείο που η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους μεγαλοεργολάβους και καναλάρχες με ονοματεπώνυμο, αποδεικνύει πως στην Ελλάδα έχει καταλυθεί οριστικά η νομιμότητα και οι ελεύθερες εκλογές.
Η Χρυσή Αυγή πληρώνει το τίμημα της Αλήθειας με φυλακίσεις και σταλινική λογοκρισία, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στους «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής και τα πολιτικά τους φερέφωνα.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

















http://www.makeleio.gr/?p=256535

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com