Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ...


Δείτε που ψηφίζετε και τι αναφέρει η εγκύκλιος του ΥΠ.ΕΣ. για την εκλογική διαδικασία των επερχόμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου του 2015.
Οι γενικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 θα διενεργηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών.
Οι διατάξεις του κειμένου που ρυθμίζουν αναλυτικά τα σχετικά θέματα (ΥΠ.ΕΣ.) έχουν αναρτηθεί με όλες τις λεπτομέρειες στο site του υπουργείου Εσωτερικών.
Κάντε κλικ εδώ και μπείτε στο site του υπουργείου Εσωτερικών
Στην εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών περιγράφονται όλα τα στάδια της εκλογικής διαδικασίας, οι αρμοδιότητες και οι ενέργειες όλων των συντελεστών, ενώ αναφέρονται και οι νόμιμες προθεσμίες, μέσα στις οποίες οι τελευταίοι οφείλουν να ενεργήσουν. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά την ημέρα της ψηφοφορίας.
Σε ό,τι αφορά τους ετεροδημότες, σημειώνεται ότι σύμφωνα µε τα προβλεπόμενα στην εκλογική νομοθεσία (π.δ. 26/2012, αρθ. 96), δεν θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι εκλογείς για τους οποίους δεν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός 40 εκλογέων, στην εκλογική περιφέρεια που ανήκουν.
Κάντε κλικ εδώ και δείτε που ψηφίζετε μέσω της εφαρμογής «Μάθε που ψηφίζεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com