Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Tρόμος στον Αέρα για τον Αλέξη Τσίπρα! Παρουσιάστηκε Μηχανική Βλάβη στο Αεροσκάφος του!...


Θρίλερ στον αέρα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επέβαινε σε αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Ιωάννινα.
Ήταν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί όταν το αεροσκάφος της Aegean με αριθμό πτήσης Α3 160 απογειωνόταν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τα Ιωάννινα. Στην πτήση ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα πήγαινε στα Ιωάννινα και από κει στην Άρτα όπου είναι και η εκλογική του περιφέρεια εκεί που είναι υποψήφιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Μία μηχανική βλάβη που προκάλεσε προς στιγμή αναστάτωση στους επιβάτες ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η εταιρεία έβαλε άλλο αεροσκάφος στο οποίο επιβιβάστηκαν οι επιβάτες και ο κ. Τσίπρας και μεταβαίνουν σε λίγη ώρα στα Ιωάννινα κανονικά στον προορισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com