Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

O υποστράτηγος N.Tόσκας ε.α. σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ...


Ενας σοβαρός στρατιωτικός, καλός γνώστης των σύγχρονων στρατιωτικών δεδομένων ο απόστρατατος υποστράτηγος Νίκος Τόσκας, πρώην συνεργάης του περιοδικού ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, θα βρίσκεται στην πιθανότατα εκλόγιμη πέμπτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο απόστρατος υποστράτηγος Ν.Τόσκας, προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και ήταν το "δεξί χέρι" του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Μπεγλίτη κατά την θητεία του στο υπουργείου Εθνικής Άμυνας (στη φωτό από σύσκεψη στην αίθουσα του ΓΕΕΥΑ πίσω από τον τότε πολιτικό του προϊστέμενο).
Καλός αξιωματικός με σημαντική κατάρτιση στα σύγχρονα στρατιωτικά θέματα, φανατικός οπαδός της "γερμανικής σχολής" σε ότι αφορά τακτικές και οπλικά συστήματα, οπωσδήποτε θα αποτελεί μια εγγύηση ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξουν και κάποιοι που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του χώρου των ΕΔ.



















defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com