Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα παρά τις πολιτικές διώξεις ...

Η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα όσο κι εάν δεν το θέλουν και θα μπορούσε να είναι και δεύτερο εάν δεν είχαν φροντίσει οι Καίσαρες του καπιταλιστικού και μαρξιστικού κατεστημένου να κλείσουν στην φυλακή την ηγεσία της και να προχωρήσουν σε έναν πρωτοφανή πολιτικό διωγμό ενάντια στο Κίνημα των Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις Ιδέες τους με συνέπεια.
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com