Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

AΥΤΟΚΤΟΝΙΑ- ΣΟΚ: Εβαλε τέλος στη Ζωή του ο αστυνομικός που ερευνούσε το μακελειό στο Charlie Hebdo!!!


Λίγες ώρες μετά την πολύνεκρη επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo στο Παρίσι, ανώτερος αξιωματικός της γαλλικής αστυνομίας έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο 45χρονος ερευνούσε τη σφαγή στο περιοδικό όταν αυτοκτόνησε με το όπλο του στο γραφείο του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.
“Με μεγάλη μας θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του συναδέλφου μας Helric Fredou. Σε αυτή τη συγκεκριμένη μέρα εθνικού πένθους, οι δυνάμεις μας θρηνούν για τον θάνατο του συναδέλφου μας.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μα συλλυπητήρια στους συγγενείς του. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η σκέψη μας είναι σε όλους τους συναδέλφους μας”, σημείωσε σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών.
Ο 45χρονος Helric Fredou, ανύπαντρος και χωρίς παιδιά, έπασχε από κατάθλιψη και υπέφερε από υπερκόπωση...
Σ.Σ.ΑΦΟΥ  "έπασχε από κατάθλιψη και υπέφερε από υπερκόπωση" ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com