Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Χρυσή Αυγή: Το Σύνταγμα επιβάλλει το τρίτο κόμμα να εκλέξει αντιπρόεδρο στη νέα Βουλή ...


Απάντηση σε κακοήθη δημοσιεύματα δίνει η Χρυσή Αυγή.

Απάντηση στα δημοσιεύματα τη θέση του Ε’ αντιπροέδρου της Βουλής να μένει κενή δίνει η Χρυσή Αυγή.
Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις πρώτοι αντιπρόεδροι ανήκουν στο πρώτο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ), ο τέταρτος στο δεύτερο (ΝΔ), ο πέμπτος στο τρίτο (Χρυσή Αυγή), ο έκτος στο τέταρτο (Ποτάμι) και ο έβδομος στο πέμπτο (ΚΚΕ).
Πληροφορίες που διέρρευσαν νωρίτερα ανέφεραν ότι θεωρείται βέβαιο ότι θα καταψηφιστεί η πρότασή της Χρυσή Αυγής όπως και στην προηγούμενη Βουλή.
Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι το Σύνταγμα και η Λαϊκή κυριαρχία επιβάλλουν το τρίτο κόμμα της Χώρας που εξελέγη με τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών παρά τις διώξεις και τον επικοινωνιακό αφανισμό να εκλέξει αντιπρόεδρο στη νέα Βουλή.
«Τα κακοήθη δημοσιεύματα και οι διαρροές πριν ακόμα τον σχηματισμό κυβέρνησης αποδεικνύουν πως ένα βρώμικο παρασκήνιο συνεχίζει να εξελίσσεται σε βάρος της Χρυσής Αυγής και των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που την στηρίζουν» καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr